NİLÜFER YANYA’DAN YENİ PARÇA ‘DAY 7’

Nilufer Yanya Tiny Desk' konuk oldu

Pandemi sebebiyle turnesini ertelemek durumunda kaldığımız Nilüfer Yanya, konuk oluğu NPR Tiny Desk ‘Home’ Edition’da ‘Day 7‘ isimli yeni parçasını ilk kez seslendirdi.

Tiny Desk konserinde Miss Universe albümünden ‘Heat Rises’ parçasıyla başlayan Yanya, şarkının ardından gündeme dair hislerini paylaştı;

‘Aklımı meşgul eden konuların başında, sadece Amerika’da veya İngiltere’de değil, dünyanın her yerinde siyahi insanların karşılaştığı ırkçılık ve şiddet var. Kendimde farklı etnik kimlikler taşıyan biri olarak, bu konuyu kalbimde taşıyorum. Ailemin, arkadaşlarımın bu konular sebebiyle incindiklerini görüyorum. herkesi bu acıyı HİSSETMEYE davet ediyorum. zira bu sorunun tek çözümü buradan geçiyor”

Ardından yine Miss Universe albümünden ‘Paralysed’ isimli parçasını söyledi. Böylece parçanın ilk kez canlı kaydını yapmış oldu.

Bu parçayı ‘Day 7″ isimli yeni parçası takip etti. Yanya şarkıyı ilk kez dinleyicileri ile paylaştıktan sonra, gitarıyla tek başına verdiği konseri ‘Heavyweight Champion of The Year’ ile kapattı. Böylece mini konserin set listi şu şekilde oluşmuş oldu;

  • Heat Rises
  • Paralysed
  • Day 7
  • Heavyweight Champion of the Year

Nilüfer Yanya NPR Tiny Desk ‘Home’ Edition’ mini konserini aşağıda izleyebilirsiniz;

All images are under copyright © Nilüfer Yanya

PAYLAŞ