HAKKIMIZDA

ANLG News, Analog Prodüksiyon iletişim kanalıdır. Etkinliklerimizin yanısıra, alternatif müzik ve sanat formlarından seçilmiş haberler paylaşır.

ANLG News, websitesinde uluslararası basından, günü gününe takip edip, derlediğimiz müzik haberlerine, yeni müziklere, ‘genç sanat’ tabir edebileceğimiz sanat formlarında seçtiğimiz içeriklere, tavsiye ve önerilerimize ulaşabilirsiniz. 

ANLG News kanalımızı sosyal medya hesaplarından takip edip, güncel müzik ve sanat haberlerinin feed’inize anında düşmesini sağlayabilir, güncel başlıklardan dünya basını ile aynı anda haberdar olabilirsiniz. 

ANALOG PRODÜKSİYON

Analog Prodüksiyon, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini ifade edebilecekleri, beslenebilecekleri, paylaşarak üretebilecekleri deneyimler tasarlayarak, müzik, görsel ve dijital sanatlar, kültür ve eğlence etrafında sosyal oluşumların gelişimine zemin hazırlayarak kültüre katkı sağlamayı amaçlamaktadır. 

Analog Prodüksiyon, etkinlik tasarımı, yönetimi, prodüksiyonu ve iletişimi alanlarında faaliyet gösteren, özellikle müzik konusunda uzmanlaşmış, yurt içi ve yurt dışı ajanslardan sanatçı alarak, marka iş birlikleri kurgulayıp, müzikseverler ile buluşturan bir oluşumdur. Kuruluşundan bu yana, yirmiden fazla şehirde, farklı ölçeklerde, yüzün üzerinde konser, turne, parti, festival ve özel etkinlik üretmiştir.

Analog Prodüksiyon, 2002 – 2007 yılları arasında Hip Prodüksiyon çatısı altında faaliyet göstermiştir. Aynı zamanda sanatçı yönetimi ve müzik yapımı alanlarında faaliyet gösteren şirketimizin, websitesine linkten ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Düşüncelerinizi duymak isteriz.