AC/DC GERİ DÖNÜYOR

AC/DC logo

AC/DC bir süredir geri dönüşünü ima eden sinyaller veriyordu. Grubun bugün yayınladığı teaser, dönüşü işaret eden en önemli gösterge olarak yorumlandı.

2016 yılında gerçekleştirdikleri ‘Rock or Bust‘ turnesi öncesinde davulcu Phil Rudd‘ın gruptan ayrılışı, turne sırasında vokalist Brian Johnson‘ın duyma yetersizliği sebebiyle yerini Axl Rose‘a bırakmak zorunda kalışı ve turne sonrası basçı Cliff Williams‘ın ayrılışı grubun yeniden kayıt ve turne yapma ihtimalini oldukça düşürmüştü. Ancak son dönemlerdeki söylentiler ve son günlerde gruptan gelen sinyaller geri dönüşün yakın olduğunu gösteriyor.

Grubun websitesinden yeni yayınlanan fotoğraflarda Rudd ve Johnson dönmüş gözüküyor ve gelen dedikodular yeni albüm kaydının aylar önce bittiği, yayınlanmasının pandemi sebebiyle bekletildiği yönünde.

Bunların yanısıra grup yakın zamanda fanlarını, yeni PWR UP websitesine gelişmeleri takip edebilmek için kaydolmaya davet ederken, grubun kurucularından Angus Young‘ın Avusturalya’da okuduğu okul önüne asılmış poster ve bugün gelen teaser video, geri dönüşü neredeyse kesinleştirdi.

Bakalım geri dönüş ne zaman, ne şekilde gerçekleşecek…

The images and video under copyright © AC/DC & Tripple M Radio

PAYLAŞ