ANGEL OLSEN’DAN ‘ALL MIRRORS’IN DEVAM ALBÜMÜ

Angel Olsen Whole New Love albümü

Albümün iki yeni parçasından biri, albüm ile aynı ismi taşıyan ‘Whole New Mess’ bugün yayınlandı. Diğer parçaların ‘All Mirrors’ albümündeki şarkıların yalın hali olacağı belirtildi.

2019 yılının en başarılı albümlerinden kabul edilen ‘All Mirrors’ yayınlandığında, şarkıların erken dönem yalın versiyonlarının da, ayrı bir albüm olarak yayınlanacağı duyurulmuştu. Yeni albümde iki yeni parça yer alırken, 11 parçadan 9 tanesini de yalın versiyonlar oluşturuyor.

Yeni parçalardan ‘Whole New Mess’ bugün yayınlandı. Parçanın klibini altta izleyebilirsiniz;

Angel Olsen, yeni parçası ‘Whoel New Mess’i dün akşam Jimmy Fallon Show’da canlı seslendirdi. Parçanın canlı kaydını da aşağıda izlemeyebilirsiniz;

Albümdeki parçaların kayıtları, sadece bir kaç gitar ve mikrofon ile, Washington’da stüdyoya çevrilmiş kilise ‘The Unknown’da gerçekleşti. Sanatçı albüm ile ilgili duygularını şu şekilde özetledi.

“Ayrılık süreci yaşadım ancak ondan daha zor olan arkadaşımı kaybetmekti. Bir ilişkiden çıktığınızda, ilişki sırasında kimdiniz, kimlerdiniz bunu sorgulamanız gerekiyor. Bu sorgulamayı yaparken albümü kaydetmek istedim. Albümde o ana sıkışmış oldukça kişisel anlar yer alıyor.

Yeni albümdeki yalın versiyonların isimleri, küçük eklemelerle yeni albümde yer alacak. ‘Lark’ parçası ‘Lark Song’; ‘Chance’ parçası ‘Chance (Forever Love)’, ‘Summer’ parçası ‘(Summer)’ olarak düzenlendi.

Tracklist:

1. Whole New Mess
2. Too Easy (Bigger Than Us)
3. (New Love) Cassette
4. (We Are All Mirrors)
5. (Summer Song)
6. Waving, Smiling
7. Tonight (Without You)
8. Lark Song
9. Impasse (Workin’ For The Name)
10. Chance (Forever Love)
11. What It Is (What It Is)

All images are under copyright © Angel Olsen & The Tonight Show with Jimmy Fallon

PAYLAŞ