ARCADE FIRE KOKO KONSERİ

Arcade Fire’ın yeni albümünün yayınlamasına günler kala, üç yıllık tadilat sürecinin ardından açılan Londra Koko’da verdiği konser Twitch üzerinden livestream olarak yayınlanmıştı, şimdi de YouTube’da gösterime açıldı.

Yeni albümünü ‘We’ 6 Mayıs’ta yayınlanacak Arcade Fire, şimdiye kadar albümden üç parça yayınladı. ‘The Lightning I’, ‘The Lightning II’ ve ‘Unconditional I (Lookout Kid)’ parçalarını yayınlayan grup, geçtiğimiz günlerde Londra Camden Town’da yer alan, 1.410 kapasiteli Koko London’da bir konser verdi. Haliyle grubu canlı izlemek isteyenler, tadilatı üç ay süren ve 70 milyon sterline mal olan Koko London’a sığmayınca, konser Twitch üzerinden livestream olarak yayınlandı.

Arcade Fire’ın 20 parçadan oluşan setinde üç yayınlanmamış parça vardı. Livestream’e dahil olan bölümde, ‘Age Of Anxiety I’ seslendiren grup, livestream’e dahil olmayan ikinci bis kısmında ‘End Of The Empire I-III’ ve ‘End Of The Empire IV (Sagittarius A*)’ seslendirdi. Konserin set listesine sayfanın altında ulaşabilirsiniz.

Konser kaydı YouTube’da izlemeye açıldı. Konseri aşağıda izleyebilirsiniz.

SETLIST

‘Age Of Anxiety I’
‘Ready To Start’
‘The Suburbs’
‘The Suburbs (Continued)’
‘Neighborhood #1 (Tunnels)’
‘Generation A’
‘My Body Is A Cage’
‘Afterlife’
‘Reflektor’
‘Age Of Anxiety II (Rabbit Hole)’
‘Creature Comfort’
‘Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)’
‘Everything Now’

Bis:
‘The Lightning I’
‘The Lightning II’
‘Rebellion (Lies)’
‘Unconditional I (Lookout Kid)’
‘Wake Up’

Bis 2:
‘End Of The Empire I-III’
‘End Of The Empire IV’ (Sagittarius A*)

The video and photo are under copyright © Arcade Fire

PAYLAŞ