ARLO PARKS TINY DESK’TE

Son yılların önemli çıkışlarından birine imza atan singer & songwriter Arlo Parks tekrar Tiny Desk’e konuk oldu.

Müzik kariyerine ön ayak olan şair kimliğine atfen, geçtiğimiz günlerde yayınladığı şiir kitabı ‘The Magic Border’dan pasajlar okuduğu performansında Arlo Parks, sanatçı kimliğini tüm yönleri ile yansıttığı Tiny Desk konserine bu sefer müzisyen ekibi ile konuk oldu. İlk Tiny desk performansına pandemi sırasında evinden solo ve gitarı ile çıkan Arlo’ya bu konserde davulda James Fernandez, piyanoda Hannah Jacobs, bas gitarda Sam Harding, vokalde Matt Maijah ve gitarda Dani Diodato eşlik etti.

Mercury kazanmış, Grammy’e aday gösterilmiş ilk albümü “Eugene” ve ikinci albümü “My Soft Machine”den parçalar seslendiren Arlo Parks’ın sırayla

  • “Blades”
  • “Eugene”
  • “Pegasus”
  • “Impurities”

söylediği konseri aşağıda izleyebilirsiniz.

Pandemi öncesi müzisyenleri küçük ofisinde ağırlayan ve bu sebeple ismi ‘Tiny Desk Concerts’ olan seri, pandemi sebebiyle artık müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor. Bu sayede normalde takvimi son derece yoğun olan büyük isimler, seyahat etmek durumunda kalmadan NPR Tiny Desk’e konuk olabiliyorlar. Bu yıl sevdiğimiz bir çok ismin yanısıra Coldplay, Billie Eilish, Tame Impala, Dua Lipa, Sting gibi büyük isimleri de bu formatta izleme imkanı bulduk.

The video and photo are under copyright © Arlo Parks & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ