ARLO PARKS TINY DESK’TE

Arlo Parks

”Tanıştıralım’ serimizin ilk ismi Arlo Parks, NPR Tiny Desk’e konuk oldu.

Şair ve müzisyen Arlo Parks’ın henüz albümü yayınlanmadı. 2018 yılında çıkan tek single’ı ‘Cola’ ile müzik dünyasına giriş yapan sanatçının, 2019 ve 2020’de birer EP’si yayınlandı. Bu kısa ama başarılı yolculukta, BBC, NME, DIY gibi mecraların dikkatini çekti, listelerine girdi, ümit vaaden sanatçı kategorilerinde üst sıralarda yer aldı. Bu sebeple sene başında kendisini ‘Tanıştıralım’ serimiz kapsamında mercek altına almış, henüz tanışmamış olanlarınıza lanse etmiştik.

Geçtiğimiz günlerde BBC Radio 1 için kaydedilen Phoebe Bridgers seansında, sanatçıya eşlik etti. Şimdi de NPR’ın dikkatini çekmiş olacak ki, NPR Tiny Desk’e konuk oldu. Program için evinden dört şarkı kaydeden 19 yaşındaki Arlo, Bedroom pop diyebileceğimiz, indie pop ve indie folk arasında gezinen sound’u, Gen-Z kuşağının genel ruh halini yansıtan güçlü sözleri ile oldukça hoş bir performans gerçekleştirdi.

Konserin tracklisting’i;

  • Hurt
  • Cola
  • Eugene
  • Black Dog

Mini konseri aşağıda izleyebilirsiniz.

Müzisyenleri ofisinde ağırlayıp mini konserler kaydeden NPR, bir süredir pandemi sebebiyle müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor.

The video and photo are under copyright © Arlo Parks & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ