BBC RADIO 1 BIG WEEKEND

BBC Radio 1 Weekend geçtiğimiz hafta sonu, ikinci kere pandemi sebebiyle sanal olarak düzenlendi. Live Music, Dance ve BBC Introducing sahnelerinin yer aldığı festivalde Coldplay, Ed Sheeran, Wolf Alice, London Grammar, Royal Blood, Celeste, Jorja Smith gibi isimler farklı, ikonik mekanlarda çaldılar.

Coldplay tarihi Whitby Abbey‘i fon olarak kullanırken, Ed Sheeran performansını İngiliz kırsalında, Royal Blood Brigton Pier‘da, Jorja Smith Alexandra Palace‘da gerçekleştirdi. Her sanatçıların performansından birer parçayı aşağıda seyredebilir, setlerinin tamamını linkten izleyebilirsiniz.

Festivalin dans sahnesinde Solomun, Bicep, Blessed Madonna, Honey Dijon, Logic1000, Eric Prydz gibi isimler dj setleri ile yer alırken, BBC Introducing sahnesinde BBC’nin önümüzdeki yıllarda büyüyeceğine inandığı yeni isimler sahne aldı. Dans sahnesinin setlerini linkten dinleyebilirsiniz.

BBC Radio 1 Weekend kapsamında, yakın dönemde Live Lounge programında ağırladığı, aralarında Dua Lipa, The XX, Vampire Weekend, Lizzo, Lana Del Rey, Alicia Keys, Harry Styles, Ariana Grande, Hayley Williams, Years & Years, Glass Animals gibi isimlerin bulunduğu, sanatçıların setlerini de izlemeye açtı. Live Lounge setlerine linkten ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ