BOB DYLAN YENİDEN RADYO PROGRAMI SUNMAYA BAŞLIYOR

Bob Dylan

Bob Dylan 11 yıl aradan sonra, yayınladığı üç teaser ile radyo programı ‘Theme Time Radio Hour‘u yeniden sunmaya başlayacağını duyurdu.

Bob Dylan’ın 2006 yılından, Nisan 2009’a kadar 100 program yaptığı, bir saatlik radyo programı ‘Theme Time Radio Hour’ bu akşam SiriusXM uydu radyosunda tekrar başlıyor. Radyo programı sanatçının anonsları ile yayınlanan üç teaser ile duyuruldu.

Bob Dylan, teaser’lara Alexandre Dumas’ın ‘Monte Kristo Kontu‘ romanından bir alıntı ile başlıyor ve ilk programın temasının ‘Whisky‘ olacağını söylüyor. Dylan, programın ve radyo formatının uzun süredir hayatımızda olmadığına atıfla, programın ismini değiştirmek gerekebileceğini ‘Bazılarınız müziği akıllı tost makinesiyle dinliyor olabilir‘ espirisiyle vurguluyor.

Theme Time Radio Hour (TTRH)‘ Bob Dylan’ın Mayıs 2006, Nisan 2009 arası, toplam 100 program olarak sunduğu, uydudan yayınlanan bir saatlik radyo programıydı. Her bölümün ‘Hava durumu‘, ‘Para‘, ‘Çiçek‘ gibi farklı teması vardı ve Dylan bu tema üstüne seçtiği blues, folk, R&B, soul, bebop, rock’n roll, country ve pop muzik janralarından parçalar çalıyordu. Programda dinleyicilerin emailleri okunur ve telefon bağlatısı ile sohbetler yer alırdı. Ayrıca program sırasında eski radyo promo ve jingle’larına, eski şakalara, müzisyen ve komedyenlerin ses kayıtlarına, Dylan’ın müzik üzerine yorumlarına yer verilirdi. Dylan teaser’larda, yeni bölümün temasının ‘Whisky‘ olacağını duyurdu.

Aşağıda teaserlarını dinleyebileceğiniz radyo programı bu akşam (21 Eylül) 19:00’da SiriusXM uydu radyosunda yayınlanmaya başlıyor. SiriusXM, 1$ karşılığı 3 aylık üyelik paketi ile dinlenebiliyor ve ücretsiz süreli deneme opsiyonu sunuyor.

The videos and photo are under copyright © Bob Dylan & SiriusXM

PAYLAŞ