BRITTANY HOWARD REMIX ALBÜMÜNDE GÜÇLÜ İSİMLER

Alabama Shakes ile tanıştığımız Brittany Howard’ın 2019 tarihli debut solo albümü ‘Jamie‘ de yer alan parçaları, sevdiğimiz isimler yeniden yorumladı. ‘Jamie Reimagined’ isimli remixlerin yer aldığı albümden yayınlanmış üç single’a, bu hafta iki single daha eklendi.

Jamie Reimagined‘ ismiyle 23 Temmuz’da yayınlanacak albümde Bon Iver, Little Dragon, Michael Kiwanuka, Jungle, Childish Gambino, BADBADNOTGOOD, Laura Mvula‘nın aralarında yer aldığı 11 sanatçının parçalara kendi yorumları ve remixleri yer alacak.

Albümden Bon Iver, Michael Kiwanuka, EARTHGANG remixleri yayınlanmıştı. Bu hafta Little Dragon ve BADBADNOTGOOD remixleri yayınlandı. Parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz;

Dokuz Grammy adaylığı ve dört Grammy ödülü bulunan Alabama Shakes solisti Brittany Howard, ‘Jamie Reimagined’ albümüye ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

“JaIme’yi yapmak benim için çok eğlenceliydi, çünkü süreç İÇİNDE bir çok farklı janrayı keşfetme imkanım oldu. Herhangi bir kuralım yoktu. yenİden yorumlama projesi de aynı şekilde gelişti. Bu kadar başarılı sanatçının, şarkılarımı , kendi müzikaL dünyalarına göre farklı şekillerde yorumlamış olmasından onur duydum”

Albümün ttacklisting’ini aşağıda bulabilirsiniz;

1. “13th Century Metal” Michael Kiwanuka Version
2. “Goat Head” EARTHGANG Version
3. “Stay High” Childish Gambino Version
4. “Presence” Little Dragon Remix
5. “Short and Sweet” Bon Iver Remix
6. “Tomorrow” BadBadNotGood Remix
7 .“Baby” Gitty Remix featuring Syd
8. “History Repeats” Georgia Anne Muldrow Geemix
9. “Georgia” J Most Remix featuring Emily King
10. “Stay High again..” Fred again.. & Joy Anonymous Version
11. “He Loves Me” 9th Wonder Remix featuring Common
12. “History Repeats” Jungle Remix
13. “Run To Me” Laura Mvula Version

The image is under copyright © Brittany Howard

PAYLAŞ