CAPPADOX GERİ DÖNÜYOR

Türkiye’nin ilk multidisipliner destinasyon festivali Cappadox 23-26 Mayıs tarihleri arasında geri dönüyor!

2015-2018 yılları arasında Kapadokya’da gerçekleşmiş festival, müzik, gastronomi, çağdaş sanat, açık hava başlıkları altında 4-6 gün arasında, içine ilçe merkezlerini ve vadileri alan geniş bir çoğrafyada gerçekleşiyordu. İlki 2015’te “Kapadokya Çarpması” başlığı altında gerçekleşen Cappadox, 2016’da “Gelin Bahçemizi Ekelim”, 2017’de “Dünyadan Çıkış Yolları” ve 2018’de ise “Sessizlik” temasıyla izleyicilerle buluşmuştu.

Müzikal performansların peri bacaları ile çevrili, kale yamacında yer alan, mağara içine konumlanmış veya Kapadokya’nın eşsiz doğasını fon olarak kullandığı sahnelerde gerçekleştiği Cappadox, gastronomik etkinliklerinde yerel tatları, ünlü şefler ile buluşturmakta, doğa yürüyüşlerine, bisiklet turlarına, yoga ve meditasyon seanslarına ve dünyadan başka örneği olmayan şekilde Çağdaş Sanata bir destinasyon festivalinin içinde ev sahipliği yapmaktaydı.

Bu yıl 23-26 Mayıs arasında gerçekleşecek festivalin programının yakında açıklanacağı duyuruldu. Pozitif’in en özel festivallerinden biri olan Cappadox’u heyecanla bekliyoruz.

The photos are under copyright © Pozitif

PAYLAŞ