DAVE GROHL İLE YILIN EN EĞLENCELİ DAVUL DÜELLOSU

Dave Grohl

Dave Grohl ve 10 yaşındaki hayranı Nandi Bushell arasındaki davul düellosunda yeni bir perde açıldı. Kendisini davet ettiği düelloya geçtiğimiz haftalarda cevap veren Dave Grohl, Nandi için yazdığı ve tüm enstrümanları kendisinin çaldığı yeni parça ile hayranını ikinci round’a davet etti.

Yılın en eğlenceli rock’n roll hikayesi, geçtiğimiz ay 10 yaşındaki Nandi Bushell’in post ettiği bir video ile davul düellosuna davet ettiği Dave Grohl’un çağrıyı cevapsız bırakmaması ile başlamıştı.

Nandi videosunun açıklamasına “Hayalim bir gün Dave Grohl, Taylor Hawkins ve tüm Foo Fighters ile jam etmek. Bay Grohl, sizinle davul düellosu yapmak isterim. ‘Everlong’ parçasını çok seviyorum, oldukça hızlı olduğu için çalması zor ama bir o kadar da eğlenceli” yazmıştı.

Dave Grohl bu çağrıyı karşılıksız bırakmamış ve Nandi’ye hitaben post ettiği video’da önce ‘Everlong‘un bir kısmını, ardından Them Crooked Vultures‘ın ‘Dead End Friends’ parçasını çaldığı videoyu “Şimdi top senin sahanda” mesajıyla post etmişti.

Nandi bu çağrıya, Dave Grohl gibi giyinip, hareketlerini aynen taklit ederek, başarıyla çaldığı ‘Dead End Friends’ parçası ile karşılık vermişti.

Şimdi ise Dave Grohl’dan cevap geldi ve yılın davul düellosu yeni bir boyut kazandı.

Dave Grohl, Nandi için yazıp, kızıyla birlikte seslendirdiği ve tüm enstrümanlarını kendisinin çaldığı yeni bir parçayı “Ok Nandi Bushell… Round 2! Her süper kahramanın bir tema müziğine ihtiyacı vardır. Al sana bir tane” mesajıyla yayınladı.

Nandi’nin Dave Grohl parçasına tepkisi aşağıdaki şekilde oldu;

Bakalım Nandi’nin cevabı ile düello nereye varacak…

The videos are under copyright © Dave Grohl & Nandi Bushell

PAYLAŞ