DAVID BOWIE’NİN KAYIP ALBÜMÜ YAYINLANIYOR

David Bowie‘nin 2001’de kaydettiği, ancak hiç yayınlanmamış ‘Toy‘ albümü, sanatçının doğum gününden bir gün önce, 7 Ocak’ta yayınlanacak. Albümden ilk single ‘You’ve Got A Habit Of Leaving’ yayınlandı.

David Bowie’nin 1999 yılı ‘Hours…‘ albümün devamı olarak kaydedilmiş, ancak plak şirketi ile sanatçı arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bugüne kadar yayınlanmamış ‘Toy‘ albümü 3 CD ve 6 plak formatlarında yayınlanacak. Bowie’nin erken dönem parçalarının yeniden yorumları ve kayıtlarından oluşan albüm 2011 yılında internete sızdırılmıştı. Albümden yayınlanan ilk single ‘You’ve Got A Habit Of Leaving’i aşağıda dinleyebilirsiniz.

Toy‘ albümünün yayın haberi, sanatçının kariyerinden önemli bir seçkiyi barındıran ‘David Bowie 5. Brilliant Adventure (1992-2001)’ box set albümlerinin yayın tarih duyurusu ile birlikte geldi. 26 Kasım’da yayınlacak box set 11 CD’lik box ve 18 parça plak seti formatında yayınlanacak.

Brilliant Adventures’ plak setinde Bowie’nin ‘Black Tie White Noise’, ‘The Buddha Of Suburbia’, ‘1. Outside’, ‘Earthling’ ve ‘Hours…’ albümlerinin plak formatları ve albümlerde yer almayan single’lar, B-sides’lardan oluşan ‘Re: Call 5’ albümü kitap ve plak olarak yer alacak.

The image is under copyright © David Bowie

PAYLAŞ