EMMY ADAYI MÜZİSYENLER

Trent Reznor

Amerikan televizyon ödülleri 2020 Emmy adayları açıklandı. Adaylar arasında Trent Reznor, Beastie Boys, Kamasi Washington ve Pharell yer alıyor.

Oscar ve Grammy ödülleri bulunan, Nine Inch Nails frontman’i Trent Reznor iki adaylıkla göze çarpıyor. Reznor, iş birliği yaptığı Atticus Ross ile birlikte ‘Watchmen‘ için yaptıkları ”The Way It Used To Be‘ parçası ile, sınırlı bölümden oluşan diziler için ‘En Başarılı Orijinal Müzik’ ve ‘En Başarılı Orijinal Kompozisyon’ kategorilerinde aday.

Sınırlı bölümden oluşan diziler için ‘En Başarılı Orijinal Müzik’ kategorisinde, Trent Reznor ile yarışan isimler arasında Pharell Williams & Chad Hugo yer alıyor. İkili , ‘The Black Godfather‘ dizisi için yaptıkları müzik ile ödüle aday oldular.

Beastie Boys ve yönetmen Spike Jonze ise, belgesel kategorilerinde iki dalda ödüle aday. Sanatçılar ‘Beastie Boys Story‘ belgeseli ile ‘En Başarılı Belgesel’ ve ‘En Başarılı Belgesel Senaryosu’ dallarında aday oldular.

Belgesel kategorilerinde bir diğer aday Kamasi Washington, Michelle Obama’nın hayatını anlatan ‘Becoming‘ belgeselinin müzikleri ile ‘En Başarılı Belgesel Müziği Kompozisyonu’ dalında aday oldu.

Emmy adaylarının tam listesine linkten ulaşabilirsiniz.

All images are under copyright © Pirelli & Getty Images & Debi Del Grande & Spike Jonze

PAYLAŞ