FKA TWIGS SHIA LABEOUF’U ŞİDDET VE SALDIRI SUÇLARIYLA DAVA EDİYOR

FKA Twigs

Ülkemizde tacize uğramış kadınların ifşası ile yeniden gündeme gelen erkek şiddetinin son kurbanlarından biri FKA Twigs. Sanatçı, eski erkek arkadaşı oyuncu Shia LaBeouf‘u saldırı, cinsel taciz ve duygusal baskı suçlarıyla Los Angeles’ta dava etti.

FKA Twigs’in suçlamaları arasında, Shia LaBeouf’un oynadığı ‘Transformers‘ filminin setinden dönüş yolunda çıkan tartışmanın ardından, Shia’nın kendisini boğmaya kalktığı, bir benzin istasyonunda eşyalarını alıp arabadan ayrıldığı, erkek arkadaşının ise buna izin vermediği, başka bir yolculukta Shia LaBeouf’un emniyet kemerini çözüp, aşırı hızlanarak, FKA Twigs’in sevgisini haykırmaması halinde kasıtlı olarak kaza yapmakla tehdit ettiği gibi şiddet eylemleri bulunuyor.

Shia LaBeouf yaptığı açıklamada, uzun yılardır alkol ve şiddet problemi yaşadığını ve yakınındakilerine şiddet gösterme eğiliminde olduğunu kabul etti, bu durumdan utanç duyduğunu, üzdüklerinden özür dilediği ifade etti.

FKA Twigs ise, bu durumun kendi başına geleceğinin hiç aklına gelmediğini, bunu paylaşmanın çok zor olduğu ama belki bu sayede başkalarının şiddet görmesinin önüne geçebileceği gerekçesiyle konuyu yargıya taşıdığını ifade etti.

The photo is under copyright © FKA Twigs & Ana Cuba for New York Times

PAYLAŞ