FKA TWIGS X DUA LIPA

FKA Twigs x Dua Lipa

FKA Twigs, Dua Lipa‘nın disco temalı albümü ‘Future Nostalgia‘ nın konseri ‘Studio 2054‘ e konuk oldu, pole dans yaptı ve yeni bir parça seslendirdi.

Dua Lipa son albümü ‘Future Nostalgia‘ ve onun remix albümü ‘Club Future Nostalgia’ nın online konseri ‘Studio 2054‘, dün akşam Kylie Minogue, Elton John, Blessed Madonna ve FKA Twigs‘in konuk olduğu livestream yayınla gerçekleşti. Konser sırasında sahne alan ve yine izleyenleri kendine hayran bırakacak bir performans ile pole dans yapan FKA Twigs, Dua Lipa vokallerinin de yer aldığı yeni parçası ‘Why Don’t You Love Me‘ yi seslendirdi.

Henüz yayınlanmamış parçayı aşağıda dinleyebilirsiniz;

Yukarıdaki videoda yer alan görüntüler konsere ait değil. Sonunda Dua Lipa’nın kendisine eşlik ettiği FKA Twigs pole dans performansını aşağıda izleyebilirsiniz;

Yeni parça ile ilgili net bigilendirme yaplmamış olmasına rağmen, Cardi B’nin ‘Bodak Yellow‘ parçasının prodüktörü olarak tanıdığımız J White bir kaç gün öne attığı tweet’te FKA Twigs, Dua Lipa ve Jorja Smith‘in birlikte yer aldığı bir parça üstünde çalıştığını yazmıştı.

Dua Lipa ise geçtiğimiz hafta verdiği röportajda şarkının, iş birliğinin ve FKA Twigs Studyo 2054 performansının müjdesini vermişti.

The photo and video are under copyright © FKA Twigs & Dua Lipa

PAYLAŞ