FKA TWIGS’DEN SEKS İŞÇİLERİ İÇİN KAMPANYA

FKA Twigs

FKA Twigs pandemi sırasında gelirlerinden mahrum kalan seks işçilerine destek olmak amacıyla GoFundMe’de kampanya başlattı.

Pandemi sürecinden oldukça olumsuz etkilenen kesimlerin başında, genelde sosyal güvenceden mahrum yaşayan seks işçileri geliyor. FKA Twigs, sesi duyulmayan kesim için başlattığı kampanyaya, kendisi 10.000 GBP bağışta bulundu ama herhalde bundan daha önemlisi sex işçilerinin sesinin duyulmasına vesile oldu.

Sanatçı konuyla ilgili yaklaşımını şu sözlerle ifade etti;

Ondokuz yaşımda bir kUlüpte hosteS olarak çalışırken, ilk pole dans hareketimi, back hoop spin, bir striptizciden öğrenmiştim. Bu dönemde kazandığım tecrübe, sadece güçlü ve kendi ayakları üstünde duran bir kadın olmamı sağlamakla kalmadı, müziSYEN ve görsel sanatçı kimliğimin oluşmasında etkili oldu.

Şimdi, öne çıkıp bu insanlara saygımı ifade etmenin, yaşamakta oldukları zorlukları dile getirmenin zamanı olduğunu düşünüyorum. Bu insanlar, disiplin, zanaat, yetenek ve iş ahlakı sahibi olarak, daha iyi bir geleceği hakediyorLAR VE pandemi sebebiyle gelirlerinden mahrum kaldılar, herhangi bir sosyal yardıma da ulaşamıyorlar.

Genel manada insanların konuya bakışını, ön yargılarını değiştirmek, seks işçilerinin haklarını güvence altına almak, uzun ve zorlu bir mücadele. bugün YAPABİLECEĞİNİZ İSE bu kampanyaya destek olmaK.

Kampanyanın amacı öncelikle 30.000 GBP bağış sınırını aşmak, destek olmak isteseniz linkten sayfasına ulaşabilirsiniz

All content are under copyright © FKA Twigs

Diğer FKA Twigs haberleri için

PAYLAŞ