HAYLEY WILLIAMS TINY DESK’TE

Hayley Williams

Pandemi sürecinde ölçeğini en çok büyüten içerik havuzlarından biri de NPR Tiny Desk “Home” Concerts olsa gerek. Geçen hafta Dua Lipa’yı ağırlayan seri, bu hafta da Paramore grubunun eski solisti Hayley Willams’ı ağırladı.

Mayıs ayında ilk solo albümünü yayınlayan ve bir çok listede şimdiden 2020’nin en başarılı albümleri arasında yer bulan Hayley Williams, mini konser sırasında ‘Petals For Armor’ albümündeki bazı şarkıları ilk kez canlı seslendirmiş oldu. Hayley Williams albümünden ‘Pure Love’, ‘Taken’ ve ‘Dead Horse’ seslendirdi. William’a, Julien Baker ve Becca Mancari’nin eşlik ettiği konseri aşağıda izleyebilirsiniz;

Uzun zamandan beridir müzisyenleri küçük ofisinde ağırlayan ve bu sebeple ismi ‘Tiny Desk Concerts’ olan seri, pandemi sebebiyle artık müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor. Bu sayede normalde takvimi son derece yoğun olan büyük isimler, seyahat etmek durumunda kalmadan NPR Tiny Desk’e konuk olabiliyorlar. Bu yıl sevdiğimiz bir çok ismin yanısıra Coldplay, Billie Eilish, Tame Impala gibi büyük isimleri de bu formatta izleme imkanı bulduk.

The video and photo are under copyright © Hayley Williams & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ