JESSIE WARE İLE SOFRA ADABI

Geçtiğimiz günlerde dördüncü albümünü yayınlayan ve İngiltere listelerinde üç numaraya kadar yükselen Jessie Ware‘in annesi ile birlikte son derece eğlenceli bir podcast serisi yapmakta olduğunu biliyor muydunuz?

‘Table Manners with Jessie Ware’ isimli seride, Jessie Ware ve annesi Lennie Ware, müzik, sanat ve siyaset sahnesinden konuklarla yemek, müzik ve kültür üzerine keyifli sohbetler gerçekleştiriyorlar. Son iki sezonun konukları arasında St.Vincent, Paul McCartney ve eşi, Kylie Minogue, Robbie Williams, Dolly Parton, Will.I.am, Tom Jones gibi isimlerin bulunduğu podcast serisi 2017 yılında başladı ve 11. sezonunu tamamlamak üzere.

Pandemi öncesi konuklarını kendi sofralarında, kendi pişirdikleri yemekler ile ağırlayan Ware ailesi, pandemi başından beri sohbeti Zoom üstünden, karşılıklı yemek masalarından gerçekleştiriyorlar. Yaklaşık 3.5 milyon dinleyicisi bulunan ve her bölümü yayınlanır yayınlanmaz 60.000 download gören podcast serisi ile bir anda beklemediği bir şöhretle karşılaşan Jessie Ware’in annesi Lennie Ware, 40 yıl boyunca aile hukuku alanında danışmanlık yapmış.

Podcast’lerin tamamına alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

The image and audio content are under copyright © Jessie Ware & Lennie Ware

PAYLAŞ