KAPADOKYA’DA UÇAN BALONDAN BEN BÖHMER İLE CERCLE MUSIC YAYINI

Geçtiğimiz hafta Hırvatistan’daki UNECSO Dünya Mirası Plitvice Milli Park’ından Disclosure yayını yapan Cercle Music, 31 Ağustos 06:00’da Ben Böhmer ile Kapadokya’dan livestream yayın yapacak.

Alışılmadık lokasyonlarda elektronik müzik performansları kaydedip yayınlayan Cercle Music, livestream yayınını bu sefer Kapadokya semalarında uçan bir balondan gün doğumunda yapacak. UNESCO Dünya Mirası kabul edilen ve bu dünyanın dışından hissi yaratan Kapadokya, Alman deephouse, progressive house dj & prodüktörü Ben Böhmer’i ağırlayacak.

Setinde daha önce yayınlanmamış parçalar çalacak Ben Böhmer, bu performans için Kapadokya’dan ilham alarak ürettiği ‘Cappadocia’ parçasını da ilk kez çalacak. Parça performansın bir kaç hafta sonrasında Cercle Music etiketiyle yayınlanacak.

Gün doğumunda seyircisiz gerçekleşecek performans için rüzgarsız bir hava gerektiğini ve hava koşullarının müsaade etmesi durumunda yayının yapılabileceğini belirten Cercle Music ekibi, ilk günden beri uçan balondan yayın yapma hayallerinin olduğunu ve gerçekleşecek olmasından dolayı son derece memnun olduklarını belirttiler.

Kapadokya’nın müthiş dokusunda gerçekleşecek Ben Böhmer’in gün doğumu setini 31 Ağustos Pazartesi sabah 06:00’da Cercle Music YouTube ve Twitch kanallarından canlı izleyebilirsiniz.

Pandemi sırasında The Blaze performansını Mont Blanc dağında 3842 mt yükseklikteki Aiguille du Midi tepesinde yayınlayan Cercle Music, 4 Mayıs’ta duyurduğu Bob Sinclair Paris Arc de Triomphe performansını, izleyiciye açık olmadığının net anlaşılmaması sebebiyle oluşabilecek kalabalıktan dolayı ertelemişti. Cercle Music, 17 Ağustos’ta Disclosure canlı yayınını, Hırvatistan’daki UNESCO Dünya Mirası listesindeki, gölleri, şelaleleri ve kireç taşı kanyonları ile meşhur Plitvice Milli Parkında gerçekleştirmişti. The Blaze ve Disclosure performanslarını altta izleyebilirsiniz;

All images are under copyright © Cercle Music & Ben Böhmer

PAYLAŞ