LINKIN PARK HYBRID THEORY’NİN 20.YILINI KUTLUYOR

Linkin ParkHybrid Theory‘ albümünün 20. yılı şerefine daha önce yayınlanmamış konser kaydı ve online soru – cevap seansı düzenliyor, içinde Chester Bennington‘un sesi ile ilk tanıştıkları kaydın da bulunduğu demo kayıtlar bulunan ‘Hybrid Theory’ albümünün delüks versiyonunu yayınlıyor.

Grup üyeleri Mike Shinoda, Brad Delson, Joe Hahn, Rob Bourdon ve Dave “Phoenix” Farrell 9 Ekim Cuma günü 19:00’da online soru – cevap seansı düzenleyecek. Bu, grubun 2017 yılından bu yana katıldığı ilk toplu seans olacak. Soru – cevap seansının ardından grubun 2002 ‘Projekt Revolution‘ turnesinin son ayağı olan Las Vegas konseri ilk defa yayınlanacak. Konserin set list’inde ‘Hybrid Theory’ albümünden parçalar, grubun Deftones parçası ‘My Own Summer‘ cover’ı ve konuk sanatçı performansları yer alıyor. Soru-cevap seansını ve konseri linkten izleyebilirsiniz. Konserin ilk yayın saatinden 12 saat sonra ikinci kere yayınlanması planlanıyor.

Linkin Park, 20.yıl şerefine, içinde daha önce yayınlanmamış fotoğraflar bulunan 80 sayfalık booklet, 3 DVD’lik konser kaydı ve albüm kayıt çalışması görselleri, 1 CD’lik demo kaydı bulunan ‘Hybrid Theory’ albümünün delüks versiyonunu yayınlayacak.

Demo parçalar arasında, 1996 yılında kurulmuş gruba 1999 yılında katılmış olan ve 2017 yılında hayatını kaybeden vokalist Chester Bennington‘ın yer aldığı ve diğer grup elemanlarının sesini ilk defa duyduğu demo kaydı da yer alacak.

Linkin Park hayranları, bu içeriklerle grubun ‘Hybrid Theory’ albümüyle başlayan ve kendilerini dünya sahnesine taşıyan yolculuğunu derinlemesine anlayabilecekler.

The image is under copyright © Linkin Park & Ricky Swift

PAYLAŞ