LISTENING PARTY’NİN 666. KONUĞU IRON MAIDEN

Tim’s Twitter Listening Party’nin 666. konuğu Iron Maiden.

Bu geceyarısı 00:00’da ‘Powerslave‘ albümünün dinleneceği Listening Party’de, grup elemanları her parça ile ilgili anektodlar paylaşacaklar. Programın tanıtımı için kaydettiği videoda Bruce Dickinson, Iron Maiden’ın 1984 yılında kaydettiği 5. albüm ile ilgili enteresan sırlar paylaşacağının sözünü verdi.

İngiltere’nin karantinaya girdiği dönem, 23 Mart tarihinden başlayan Listening Party’lere bugüne kadar bir çok ünlü müzisyen ve grup ikonik albümleri ile konuk oldular. Hemen hemen her gün bir kaç konuk ağırlayan programın bu akşam 666. bölümü gerçekleşecek. Eski programların listesine Tim’s Twitter Listening Party websitesinden ulaşabilirsiniz.

Pandemi sürecinde Twitter Listening Party formatını hayatımıza kazandıran The Charlatans vokalisti Tim Burgess’in davet ettiği bir sanatçı veya grup üyesi albümlerinden birini seçiyor, fanlar ve müzisyen aynı anda oynat tuşuna basıyor. Devamında müzisyen #timstwitterlisteningparty hashtag’i ile kendi twitter hesabından fanlar ile albüm, şarkılar ve muhabbet nereye sürüklerse şeklinde canlı Twitter sohbetine başlıyor.

The image is under copyright © Iron Maiden

PAYLAŞ