MADONNA İLE BİYOGRAFİK FİLMİ HAKKINDA LIVE CHAT

madonna

Madonna, kariyerini ve hayatını konu alan biyografik film için birlikte çalıştığı, ‘Juno‘ filminin yazarı Diablo Cody ile Instagram’da canlı sohbet gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saat süren sohbet, filmin senaryo yazım çalışması olarak lanse edildi ancak daha çok Madonna’nın filmle ilgili detayları izleyicilerle paylaştığı ve soruları cevapladığı bir seans oldu.

Madonna, filmin ana fikrininin “sanatçı olarak vediği mücadele ve erkeklerin dünyasında var olmaya çalışmak” olduğunu, bu yolculuğun da “mutlu, üzgün, çılgın, iyi, kötü ve çirkin” olduğunu belirtti.

Sanatçı filmde yer alacak anektodları, senaryoyu yazacak Diablo Cody’e aktarırken, 80’li yıllarda sanatçı kimliğiyle Manhattan’a gelişini, Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat gibi sanatçıların var olduğu bu dönemdeki üretkenliği iyi anlatabilmeyi umduğunu belirtti. Madonna ayrıca Evita filminin Londra’daki soundtrack çalışmaları sırasında, her gün kovulma endişesi yaşadığını ve bu sebeple sinir krizi geçirdiğini ifade etti.

Filmin prodüktörlüğünü ‘Little Women’ filminin prodüktörü Amy Pascal üstlenecek, ancak filmde Madonna’yı hangi oyuncunun canlandıracağı henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz günlerde Madonna ve menejerinin Julia Garner’ı Instagram’da takip etmeye başlaması üzerine, fanlar bu isim üzerinde spekülasyonlara başlamıştı. Madonna konu ile ilgili, başrolü kendisinin oynamayacağını, “kendi ayakkabılarını doldurabilecek biri” olacağını, dolayısıyla “ayak numarası 39 olan birine” baktıklarını belirtti.

Sohbetin tamamını altta izleyebilirsiniz.

The image and video are under copyright © Madonna

PAYLAŞ