MASSIVE ATTACK, FONTAINES DC, YOUNG FATHERS GAZZE İÇİN BULUŞTU

Massive Attack, Fontaines D.C. , Young Fathers tüm geliri Gazze için Sınır Tanımayan Doktorlara bağışlanacak, “Ceasefire” isimli EP yayınlayacaklarını duyurdular.

Üç gruptan parçaların yer alacağı EP, plak ve dijital formatta yayınlanacak. EP’nin kapak görseli Robert “3D” Del Naja tarafından tasarlandı. Grup üyelerinin imzalı kopyalarının da bulunacağı EP’nin 1 Mart 2024’te yayınlanması planlanıyor. “Ceasefire” isimli EP için linkten ön sipariş veriliyor.

Massive Attack Del Naja, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gazze’de hastanelerin ve okulların yerle bir edildiği, akıl almaz sayıda masum sivilin, gazetecinin ve doktorun öldürüldüğü, saat başı korku sahnelerinin yaşandığı, on haftadan fazla süren insani felaket, siyasilerin rezil politikaları ile daha kötü bir hal almış durumda. Gazze’deki masum sivillere yardım etmek için hayatlarını riske atan Sınır Tanımayan Doktorlar sağlık görevlilerine minnettarız. “CeasefIre” EP’si onlara ve gerçekten tarif edilemez koşullar altında devam eden inanılmaz çalışmalarına bir övgüdür. Filistin halkıyla dayanışma içindeyiz”

Hamas’ın 7 Ekim saldırısının ardından İsrail’in başlatmış olduğu askeri operasyonlarda, Gazze Şeridi’nde 8.000’den fazla çoçuk olmak üzere 20.000’den fazla Filistinli öldürüldü.

PAYLAŞ