MOSES SUMNEY’DEN KONSER FİLMİ

Moses Sumney canlı konser kaydı albümü “Live From Blackalachia” ile birlikte, kendi yönettiği konser filmi ‘BLACKALACHIA’ yı yayınladı.

Kesintisiz tek plan olarak çekilen 67 dakikalık film, Moses Sumney’in 2017 ve 2020 albümleri ‘Aromanticism’, ve ‘græ’den 14 parça içeriyor. Konser filminin tracklisting’ine ve filme aşağıda ulaşabilirsiniz.

Moses Sumney yaptığı açıklamada proje ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

“2020 başlarında grubum ve ben Kuzey Batı CarolIna’da bir süre birlikte yaşayıp, yEyip, içip, ilk iki albümünden şarkıları yeniden aranje ettik.

Takip eden dönemde turneler iptal oldu. bir süre sonra bu karmaşanın güzelliğini, yeni aranjmanları bir albüm şeklinde toparlayarak yansıtabileceğimi fark ettim. Grup ile tekrar on günlüğüne AppalachIan Dağlarında biraraya geldik. Müziği tekrar öğrendik. Davullar, keyboard’lar, gitarlar, bas’lar, keman, saksafon, trombon… Arılar, kuşlar, sincaplar, cırcır böcekleri, kurbağalar… İki günde, ağaçlar seyircimiz, çekirgeler back vokalimiz OLDU VE 14 şarkının filmini çektik.

“Live From BlackalachIa”, doğa üstünde hak iddia ettiğimizde değil, onunla tekrar entegre olduğumuzda neler olabileceğini anlatan güzel bir çalışma oldu.”

Moses Sumney ‘Live From Blackalachia’ tracklist:

  1. ‘Insula’
  2. ‘Virile’
  3. ‘Conveyor’
  4. ‘Quarrel’
  5. ‘In Bloom (In the Woods)’
  6. ‘Space Nation Race Place’
  7. ‘Colouour’
  8. ‘Plastic’
  9. ‘Bless Me’
  10. ‘Cut Me’
  11. ‘Bystanders (In Space)’
  12. ‘Me in 20 Years’
  13. ‘Doomed’
  14. ‘Polly’

The image and video are under copyright © Moses Sumney

PAYLAŞ