MUSIC MATTERS ACADEMY’DEN ÜCRETSİZ PANELLER

Music Matters Academy, müzisyenlere, endüstri profesyonellerine ve sektörünün nasıl işlediğini merak edenlere yönelik Spotify, TikTok, YouTube’dan yöneticilerin ve müzisyenlerin katılacağı paneller düzenliyor.

Müzik endüstrisinin, turnelerden, dağıtıma, telif haklarından, pazarlamaya varan geniş bir yelpazede tartışılacağı sekiz ücretsiz panel, workshop, sohbet üç aylık zaman dilimine yayılacak.

Music Matters Academy’in ilk modülü 31 Ağustos’ta ‘fikri haklar’ (Music Publishing) konusu ile başlayacak. Ilk modüle konuşmacı olarak Amy Thomson (Hipgnosis), Simon Moor (Kobalt Music Publishing), Gregor Pryor (Reed Smith LLP) ve David Shiels (YouTube) konuk olacak.

Müzik distribüsyonunun konu edileceği ikinci modül 1 Eylül’de, Christopher Muller (YouTube), Paul Smith (Spotify), Andreea Gleeson (TuneCore) Ole Obermann (TikTok) ve elektronik ikili Sofi Tukker’in katılımı ile gerçekleşecek.

Diğer planlanan modüller sanatçı yönetimi, pazarlama, live-stream, turneler ve markalarla iş birliği başlıklarını kasayacak. Detaylı bilgi almak ve panelleri ücretsiz izlemek için linkten kayıt olabilirsiniz.

The image is under copyright © Sofi Tukker

PAYLAŞ