MÜZİĞİN GERİ GELDİĞİ GÜN

Foo Fighters‘ın geçtiğimiz günlerde New York Madison Square Garden’da verdiği, pandemi sonrası ilk konserin kısa filmi yayınlandı.

Sahne arkasında çalışan ekip ve seyirciler ile kısa röportajların yer aldığı ‘The Day The Music Came Back‘ isimli filmde, Foo Fighters’ın ‘Everlong’ ve ‘Best Of You’ performanslarından sahnelere de yer verilmiş.

Aşılama oranlarının belli bir seviyeye ulaşmış olmasının ardından, tüm kısıtlamaların kaldırıldığı New York’ta, Foo Fighters sadece aşı sertifikasını gösterenlerin girebildiği Madison Square Garden‘da, herhangi bir kısıtlama olmadan tam kapasite 15.000 seyirci ile biraraya gelmişti.

Foo Fighters konseri üç hit parçası ‘Times Like These’, ‘The Pretender’ ve ‘Learn To Fly’ ile açıp, çoğunluğu son albümleri ‘Medicine at Midnight’tan parçalar ile devam etmişti. Dave Chapelle‘in konuk olduğu ve Radiohead‘den ‘Creep‘ seslendirdiği konserde, Foo Fighters Queen‘in ‘Somebody To Love’ ve Bee Gees’in ‘You Should Be Dancing’ parçalarını coverlamıştı. Konserden fotoğraflara ve Dave Chapelle’in sahne aldığı performans videosuna linkteki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Konserin kısa filmi ‘The Day The Music Came Back‘i altta izleyebilirsiniz;

All images and video are under copyright © Foo Fighters

PAYLAŞ