NEMRUT DAĞI TEPESİNDE BE SVENDSEN

Alışılmadık lokasyonlarda elektronik müzik performansları kaydedip yayınlayan Cercle Music, ikinci Türkiye yayınını bugün, Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağından gün doğumunda gerçekleştirildi.

Ethnic / Organic House janrasının önemli isimlerinden Be Svendsen iki saatlik setini, Nemrut Dağının doğu terasında, Komagene Krallığından kalma heykellerin arasından çaldı.

Seti linkten izleyebilirsiniz.

Cercle Music’in daha önceki Türkiye livestream yayınını Kapadokya semalarında uçan bir balondan gün doğumunda yapılmıştı. UNESCO Dünya Mirası kabul edilen ve bu dünyanın dışından hissi yaratan Kapadokya, Alman deephouse, progressive house dj & prodüktörü Ben Böhmer’i ağırlamıştı.

Pandemi sırasında The Blaze performansını Mont Blanc dağında 3842 mt yükseklikteki Aiguille du Midi tepesinde yayınlayan Cercle Music, 4 Mayıs’ta duyurduğu Bob Sinclair Paris Arc de Triomphe performansını, izleyiciye açık olmadığının net anlaşılmaması sebebiyle oluşabilecek kalabalıktan dolayı ertelemişti. Cercle Music, 17 Ağustos’ta Disclosure canlı yayınını, Hırvatistan’daki UNESCO Dünya Mirası listesindeki, gölleri, şelaleleri ve kireç taşı kanyonları ile meşhur Plitvice Milli Parkında gerçekleştirmişti.

All images are under copyright © Cercle Music & Be Svendsen

PAYLAŞ