NICK CAVE SOLO PİYANO KONSERLERİNDEN İLK VİDEO

Nick Cave solo piyano konser

Nick Cave, Alexandra Palace’da kaydedilen ve 23 Temmuz’da biletli olarak stream edilecek solo piyano konserinden kısa bir video paylaştı.

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace’ isimli konser geçtiğimiz günlerde çekilmiş ve global olarak yapılacak streaming için biletleri satılmaya başlanmıştı.

Bilet satın almak için linki tıklayabilirsiniz

Nick Cave dün yayınladığı video ile Idiot Prayer konserinden ‘Galleon Ship’ performansının bir kısmını fanları ile paylaştı. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Nick Cave konuyla ilgili daha önce fan’larla yaptığı soru-cevap seansında şarkılarının solo piyano aranjmanları için düşüncelerini şu şekilde ifade etmişti;

“Daha önce parçalarımın, sözlere yoğunlaşmış, temel formlarından distile edilmiş, ögelerine ayrılmış versiyonlarını çaldığımda oldukça keyif aldım. Bu şekilde parçaları yeni baştan keşfetme şansım olduğunu gördüm. Bunun üzerine zamanım olunca, stüdyoya girip, yeniden aranje edilmiş versiyonlarını kaydetmeye karar verdim. 

Tabii sonra dünya karantinaya girdi, The Bad Seeds 2020 turnesini erteledik, Stüdyolar kapandı, Mekanlar kapandı ve dünya garip, kendini yansıtan bir sessizliğe gömüldü.

Bu sessizlik sırasında, şarkıları stüdyoda kaydetmenin yanısıra filme kaydetmeye de karar verdim ve küçük bir ekip toparlamaya başladık. sinematograf RobbIe Ryan, tonmaister Dom Monks, editör NIck Emerson ile hayat normale dönene kadar filmİ bitirmeye koyulduk”

Filmler Lonrda’nın kuzeyindeki ikonik konser salonu Alexandra Palace’da, ödüllü sinematograf Robbie Ryan tarafından çekildi ve 23Temmuz’da stream edilecek.

Konserler ile ilgili daha önceki haberimize linkten ulaşabilirsiniz.

All images are under copyright © Nick Cave

PAYLAŞ