NILÜFER YANYA FROM THE BASEMENT’A KONUK OLDU

Radiohead prodüktörü Nigel Godrich tarafından hazırlanan ‘From The Basement‘ konser serisinin son konuğu, geçtiğimiz ay İstanbul ve Ankara’da konser vermiş Nilüfer Yanya.

Nilüfer Yanya’ya, Jazzi Bobbi, Beth O’Lenahan, Ellis Dupuy’un eşlik ettiği performansın set list’i aşağıda yer alıyor. İlgili parçanın dakikasını tıklayıp, şarkının Youtube kaydına gidebilirsiniz.

00:00 – Midnight Sun

06:18 – Belong With You

09:29 – Chase Me

13:33 – L/R

17:37 – Trouble

21:59 – The Dealer

2006 yılından beri ünlü müzisyenleri ağırlayan ve canlı performanslarını kaydedip, web üzerinden yayınlayan ‘From The Basement‘ serisi Radiohead prodüktörü Nigel Godrich tarafından üretiliyor. Bugüne kadar The White Stripes, Radiohead, Beck, Jarvis Cocker, Sonic Youth, PJ Harvey, Red Hot Chill Peppers, Moby, Feist, Thom Yorke, The Kills, The Dead Weather, Thundercat, Gnarls Barkley, Iggy Pop and The Stooges, Fleet Foxes, The Raconteurs, Band of Horses, Queens of the Stone Age gibi isimleri ağırlayan serinin arşivine linkten ulaşabilirsiniz.

Nisan 2021’de Thom Yorke solo piyano performansı ile yapıp, ara veren From The Basement serisi IDLES, Caribou, Warpaint, Nilüfer Yanya, Sons of Kemet ve Squid performanslarını yayınlayacağını duyurmuştu. Bu konser ile birlikte bu serinin yayını tamamlanmış oldu.

The video and photo are under copyright © From The Basement & Nilüfer Yanya

PAYLAŞ