NİLÜFER YANYA İKİNCİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU

Pandemi sebebiyle turnesini ertelemek zorunda kaldığımız Nilüfer Yanya, ikinci albümü ‘Painless‘ı duyurdu ve albümden ilk single ‘Stabilise‘ı yayınladı.

İlk albümü ‘Miss Universe‘ ile oldukça ses getiren ve yılın en başarılı albümleri / sanatçısı listelerinde kendine yer bulan Nilüfer Yanya geçtiğimiz yıl ‘Feeling Lucky‘ EP’sini yayınlamıştı. Yeni albümü 4 Mart’ta yayınlanacak sanatçı, yeni albümün ilk single’ını, Molly Daniel tarafından yönetilen klip ile duyurdu. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz;

Nilüfer Yanya yaptığı açıklamada düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

“Etrafınızı çevreleyen şeylerin, Bizi ne kadar etkilediğini, algıMızı nasıl değiştirdiğini düşünüyorDum. Şehrin çoğu gri ve beton, bundan kaçış yok. Şarkının videosunda ana tema sizi kurtarmaya kimsenin gelmeYECEĞİ. Videonun anlatmaya çalıştığı gerçeklik, sizi kurtaracak veya tamamen kendinizi kaybetmenizi sağlayacak tek kişinin kendiniz olduğu.

‘Dışarda bir şey yok’ oldukça depresif veya güven verici bir ifade, nasıl baktığınıza göre değişiyor. Bazen bir rock yıldızı veya casus kılığına bürünüp, ETRAFTA dolanmanız ve en iyisini temenni etmeniz gerekiyor belki de”

Yeni albümün tracklisting’ini aşağıda bulabilirsiniz;

01 The Dealer
02 L/R
03 Shameless
04 Stabilise
05 Chase Me
06 Midnight Sun
07 Trouble
08 Try
09 Company
10 Belong With You
11 The Mystic
12 Anotherlife

The image and video are under copyright © Nilüfer Yanya

PAYLAŞ