NİLÜFER YANYA’DAN İKİNCİ SINGLE

Nilüfer Yanya merakla beklenen ikinci albümü ‘Painless’tan ikinci single ‘Midnight Sun’ı videosu ile birlikte yayınladı. 6 Mart’ta yayınlanacak albümün ilk single’ı ‘Stabilise’ geçtiğimiz ay yayınlamıştı.

Aşık olmanın yarattığı yoğun duyguları ve bu yoğunluğun akışına kapılmayı anlatırken, düşük tempolu beat’ler ve hipnotik, kendini tekrar eden gitar rif’leri ile dar bir dalga boyunda seyreden Yanya, belli bir noktada yükselmiyor değil. Parçanın narin ancak temiz olmayan sound’u ile uyumlu şekilde Molly Daniels tarafından çekilen video’da, Yanya’yı dövüş kıyafetleri ve pembe melek kanatları ile görüyoruz. Video’yu aşağıda seyredebilirsiniz;

Nilüfer Yanya yayınladığı bültende, parça ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;

“Parça aşağı çekilirken oluşan direnme hissine dair. Bu sebeple şarkı ismindeki tezatta olduğu gibi, karanlıkta size rehber olan ışıktan bahsediyoruz. Melek kanatları, özgürlük, hafiflik, uçuş, fantazi gibi değerleri sembolize ediyor. Eğer insanların gördüklerini ve duyduklarını görebiliyor olsaydım, bu yüzleşmenin güzelliğini ve isyanın gerekliliğini görmek olurdu”

The images are under copyright © Nilüfer Yanya

PAYLAŞ