OH LAND TRICKY’NİN SON ALBÜMÜNDE

Oh Land

Dün Türkiye turnesini pandemi sebebiyle ikinci kere ertelediğimiz Oh Land, Tricky‘nin yeni albümünde yer alacak parçalardan bazılarını seslendirdi.

Tricky’nin 4 Eylül’de yayınlanacak ‘Fall To Pieces‘ albümünden bugün yayınlanan single ‘I’m In The Doorway’ bu parçalardan bir tanesi. Altta Mateusz Miszczyński’nin yönetmenliğini yaptığı parçanın videosunu izleyebilirsiniz.

İkili daha önce 2014 yılında ‘Right Here’ ve 2016 yılında ‘I’m Not Going’ parçalarında iş birliği yapmıştı. Trick, yeni parça ‘I’m In The Doorway ile ilgili olarak şu sözleri sarfetti;

“parçalarımın içinde son ikisi gibi olan pek yok. ‘I’m In The Doorway’ ve ‘Fall Please’ benim pop musik yorumum, yani pop müziğe en yaklaştığım nokta”

Oh Land ise iş birliğini duyurduğu postta duygularını şu şekilde ifade etti.

“Ergenliğimde Kenwood stereo müzik çalarımda TrIcky’nin MaxInquaye albümüyle kopuyordum. Şimdi üzerinde çalıştığımız parçaları duyurduğum için çok HEYECANLIYIM”

Tricky’nin Eylül’de yayınlanacak albümünden şimdilik üç single yayınlandı.

Oh Land’in Nisan ayındaki Analog Prodüksiyon organizasyonuyla, Istanbul, Ankara, İzmir’den oluşan turnesi pandemi sebebiyle Kasım ortasına ertelenmişti. Dün yaptığımız açıklama ile turne tarihinde koşulların uygunluğunu öngöremediğimizden, turnenin tekrar ertelenmesinin daha sağlıklı olacağına karar verdiğimizi duyurmuştuk.

Oh Land’in yeni turne tarihleri önümüzü görebildiğimiz ilk fırsatta duyurulacak.

All video and photos are under copyright © Tricky & Oh Land

PAYLAŞ