PHOEBE BRIDGERS FEAT ARLO PARKS

phoebe bridgers Arlo Parks

BBC Radio 1 için bir araya gelen Phoebe Bridgers ve ‘Tanıştıralım‘ serimizin ilk ismi Arlo Parks, birlikte iki parça seslendirdi.

Phil Taggart’ın ev sahipliğini yaptığı Chillest Show için Londra’da kilisede yapılan kayıtta, Radiohead‘den ‘Fake Plastic Trees‘ coverlayan ikili, ayrıca Phoebe Bridgers’ın son albümü ‘Punisher‘dan ‘Kyoto‘yu seslendirdi.

Henüz albümü yayınlanmamış, ancak son dönemde ismini sık duymaya başladığımız ve ‘Tanıştıralım‘ serimizin Mayıs ayındaki konuğu Arlo Parks’ın piyano çaldığı seansta, ikili şarkıları birlikte seslendirdi. Phoebe Bridgers, Arlo Parks ile bir araya gelişini aşağıdaki şekilde anlattı;

“İlk kimin bahsettiğini hatırlamıyorum ancak bir kaç hafta boyunca dinlediğim tek müzisyendi. İşin komik tarafı, Arlo’nun henüz o kadar fazla şarkısı yok. HEMEN hayranı oldum ve mesajlaşmaya başladık

Kyoto parçasının bu versiyonunda en beğendiğim kısım, arlo sayesinde parçanın hüznünün ortaya çıkmış oluşu. ben şarkıyı balad olarak yazdım ama sonra uptempo bir parça olarak kaydettik. oysa sözleri itibaRiylE parça oldukça hüzünlü. arlo’nun sesi çok güzel ve benimkinden oldukça farklı. Hem birbirimizi iyi tamamladık, hem de parçadaki gerçek hüzün ortaya çıktı”

İki parçayı da altta izleyebilirsiniz;

All videos & images are under copyright © BBC Radio 1 & Phoebe Bridgers & Arlo Parks

PAYLAŞ