PRINCE’IN YAYINLANMAMIŞ PARÇASI ‘I NEED A MAN’

Prince

Prince‘in varlıklarını yöneten fon, sanatçının 1980’lerin başında yazıp, kaydettiği ancak hiç yayınlanmamış ‘I Need A Man‘ parçasını yayınladı.

Parçanın 1981 yılında, Prince’in kurmaya çalıştığı ‘The Hookers‘ isimli grup için yazıldığı, grubun daha sonra ‘Vanity 6‘ ismiyle hayata geçtiği ancak parçanın 1982 tarihli grubun kendi ismiyle yayınladığı ilk ve son albümüne konmadığı söyleniyor.

Bundan beş yıl sonra, Prince’in Grammy adayı Bonnie Raitt‘in 1987 ödül törenindeki performansından çok etkilendiği ve iş birliği teklif ettiği, bunun içinde ‘I Need A Man’ parçasının rework’unu teklif ettiği ancak iş birliği hayata geçmediği için parçanın yayınlanmadığı belirtiliyor.

I Need A Man‘ Prince’in önümüzdeki günlerde yeniden yayınlanması planlanan ‘Sign O’ The Times‘ super delüks edisyonda yer alacak.

Sign O’ The Times‘ Prince’in 1987 yılında yayınlanan dokuzuncu stüdyo albümü. Albüm 1986 – 1987 yılları arasındaki stüdyo kayıtlarından double albüm olarak yayınlanmış, funk, soul, psychedelic pop, electro, rock genre’larında geniş bir yelpazede müzik içeriyor.

Sign O’ The Times‘ albümünün 25 Eylül’de yayınlanacak süper delüks edisyonunda, daha önce yayınlanmamış 45 parça, konser kayıtları, B-sides parçalar ve remiksler yer alacak.

Albümden önce ‘I Need A Man‘i altta dinleyebilirsiniz;

The video and photo are under copyright © Prince

PAYLAŞ