PRINCE’IN YAYINLANMAMIŞ PARÇASINI DİNLEYİN

Prince live

Prince’in, önümüzdeki ay yeniden yayınlanması planlanan ‘Sign O’ The Times’ super deluxe edisyonda yer alacak olan ve daha önce yayınlanmamış ‘Cosmic Day’ parçası yayınlandı.

‘Sign O’ The Times’ Prince’in 1987 yılında yayınlanan dokuzuncu stüdyo albümü. Albüm 1986 – 1987 yılları arasındaki stüdyo kayıtlarından double albüm olarak yayınlanmış, funk, soul, psychedelic pop, electro, rock genre’larında geniş bir yelpazede müzik içeriyor.

‘Sign O’ The Times’ albümünün 25 Eylül’de yayınlanacak super deluxe edisyonunda, daha önce yayınlanmamış 45 parça, konser kayıtları, B-sides parçalar ve remiksler yer alacak. Albümde yer alacak yayınlanmamış parçalardan ‘Cosmic Day’ dün yayınlandı.

Albümde yer alacak yayınlanmamış parçalardan, ‘Witness 4 The Prosecution (Version 1)’ ve ‘I Could Never Take The Place Of Your Man (1979 Version)’ geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı.

‘Cosmic Day’ parçasını altta dinleyebilirsiniz.

”Sign O’ The Times’ albümünün super deluxe versiyonunda yer alacak, daha önce yayınlanmış ‘Witness 4 The Prosecution (Version 1)’ ve ‘I Could Never Take The Place Of Your Man (1979 Version) parçalarını altta dinleyebilirsiniz;

All content are under copyright © Prince

PAYLAŞ