SONUNDA OASIS BİRLEŞTİ

Uzun yıllardır söylentilere konu olan, defalarca hayranlarını beklentiye sokup, hayal kırıklığına uğratan Liam ve Noel Gallagher kardeşler sonunda birleşti.

İngiltere müzik tarihinin en başarılı ilk albümlerinden birine imza atan ve müzik tarihinde, özellikle İngilizler için çok ayrı bir yere sahip olan Manchester çıkışlı Oasis, 2009 yılında iki kardeşin aralarının bozluması sonucu ayrılmıştı. O günden bu yana, dönem dönem birbirlerine medya üzerinden sataşan ve fikir ayrıklıkları devam eden ikili için defalarca birleşecekleri yönünde spekülasyonlar yapılmıştı. Bu hafta sonu Reading Festivalinde sahne alan Liam Gallagher konserinin sonunda yayınladığı gizemli mesaj ile hayranlarına bir kere daha “acaba mı?” dedirttikten sonra, aynı mesajı Noel Gallagher ve Oasis resmi hesabının paylaşması ile konu iyice ciddiyet kazandı. Ve bugün yapılan açıklama ile “Oasis Live 25 World Tour” tarihleri açıklandı.

“The guns have fallen silent.
The stars have aligned.
The great wait is over.
Come see.
It will not be televised.”

mesajı ile duyurulun turnenin ilk tarihleri şu şekilde;

Cardiff Principality Stadium – 4 / 5 Temmuz
Manchester Heaton Park – 11 / 12 / 19 / 20 Temmuz
London Wembley Stadium – 25 / 26 Temmuz – 2 / 3 Ağustos
Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadium – 8 / 9 Ağustos
Dublin Croke Park – 16 / 17 Ağustos

Biletler 31 Ağustos Cumartesi günü 11:00 (TR Saati) ile ticketmaster.co.uk, gigsandtours.com, ticketmaster.ie aracılığı ile satışa çıkıyor.

The images are under copyright © Oasis & Simon Emmett

PAYLAŞ