ST. VINCENT İLE ROCK TARİHİ

St. Vincent, Rock tarihini anlatacağı ‘History Listen Rock‘ isimli podcast serisini duyurdu. Audible ve Double Elvis tarafından yayınlanacak podcast serisinin ilk bölümü 12 Ocak’ta yayınlanacak.

Sex Pistols’ın olaylı Amerika turnesi, Jimi Hendrix ve Patti Smith’in karşılaştığı an gibi, rock müziğin gelişimi içinde çeşitli anlara odaklanarak, türün tarihini keşfetmeyi amaçlayan podcast serisi, St. Vincent’in ikinci podcast serisi olacak. St Vincent, gerçek ismiyle Annie Clark, podcast serisi ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

“Rock tarihine geri dönmek ve en sevdiğim sanatçılardan ve şarkılardan bazılarını yeniden ziyaret etmek çok eğlenceliydi, buna gereken takdiri alamamış olduğunu düşündüğüm bir grup müzisyen de dahil.

Hepsini bir araya getirdiğinizde, tarihin nesiller boyunca nasıl tekerrür edip, yankılandığını, müziğin geçmişi bugüne, sanatçıYI sanatçıya nasıl bağladığını görebilirsiniz. Ve bu hikayelerden bazıları kesinlikle son derece ÇILGIN”

Sanatçının kaydettiği tanıtım videosunu aşağıda seyredebilirsiniz;

St.Vincent’in ilk podcast serisi 2020 yılında ‘St. Vincent: Words + Music’ ismiyle, kendi şarkılarının hikayelerini paylaştığı 10 bölüm olarak yayınlanmıştı. Artık yayında olmayan seriyi aşağıdaki Youtube videosundan dinleyebilirsiniz.

The photo and videos are under copyright © St. Vincent & Audible

PAYLAŞ