STING TINY DESK’E KONUK OLDU

Geçtiğimiz hafta Sting, ‘English Man in New York’ parçasını ‘African in New York’ olarak uyarlayıp sanatçının dikkatini çeken Beninli pop star Shirazee’yi konuk alarak NPR Tiny Desk’e konuk oldu.

Sting’in yeni albümünü kaydetmekte olduğu lounge’da yapılan gerçekleşen seasın başında birlikte seslendirdikleri ‘Englishman/African in New York’ parçasında, iki sanatçı arasındaki doğal uyum hemen hissediliyor. İki sanatçı da insanlardan uzak geçen karantina sürecinin sonunda, aynı odada şarkı söyleyebiliyor olmanın keyfinin altını çizip, müziğin birlşetirici gücüne vurgu yapıyorlar. Sting, adapasyonunu çok beğendiği Shirazee ile birlikte yaptığı kaydı, hazırlamakta olduğu ‘Duets’ albümünde kullanmayı planlıyor.

Sting, ikinci kere konuk olduğu NPR Tiny Desk programının devamında klasiklerden “If I Ever Lose My Faith in You” parçasının akustik versiyonunu seslendiriyor. Programın kapanışını ise 1987 solo albümü ‘Nothing Like The Sun’dan ‘ Sister Moon’ ile yapıyor.

Kaydı aşağıda izleyebilirsiniz;

Uzun zamandan beridir müzisyenleri küçük ofisinde ağırlayan ve bu sebeple ismi ‘Tiny Desk Concerts’ olan seri, pandemi sebebiyle artık müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor. Bu sayede normalde takvimi son derece yoğun olan büyük isimler, seyahat etmek durumunda kalmadan NPR Tiny Desk’e konuk olabiliyorlar. Bu yıl sevdiğimiz bir çok ismin yanısıra Coldplay, Billie Eilish, Tame Impala, Dua Lipa gibi büyük isimleri de bu formatta izleme imkanı bulduk.

The video and photo are under copyright © Sting & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ