SUMMER TALES AKYAKA 2022

Summer Tales, Gökova Körfezinin muhteşem doğasını derinden hissedebilmeniz için alternatif müzik etrafında farklı başlıklarla zenginleşerek, Maximiles Black desteğiyle, 28-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Akyaka’da butik, lifestyle festival deneyimi sunuyor!

İnsanlığın gelişimindeki temel unsurlardan biri olan “Hikaye Anlatıcılığı” kavramından aldığımız ilhamla, müzisyenler, sanatçılar, ustalar, şefler gelip kendi hikayelerini paylaşacak, hep birlikte festivalimizin ismini aldığı yeni “hikayeler”, yaz anıları yazacağız.

Summer Tales Akyaka, nar bahçesi ile dev okaliptüs ağaçlarının arasında yer alan Dane Gökova merkez üssü olmak üzere, Akçapınar köyünde, yıldızların altında konserlere, Şef masasında gastronomik deneyimlere, leylekleri, Azmak nehrinin endemik florasını, gökyüzünü gözleyeceğimiz açık hava etkinliklerine, atölyelere, söyleşilere ve sağlıklı yaşam pratiklerine ev sahipliği yapacak. Sizi de bu hikayelerin parçası olmaya davet ediyoruz…

Festivalin “Müzik” başlığı altında 29 ve 30 Ekim tarihlerinde, Hey! Douglas (live), Nick Curly, Ali Kuru, Sattas, Turan Sarıbay ve Sezer Partal performans sergileyeceklerdir. Festivalde yer alacak sanatçılar, ülkemizden çıkıp global başarı yakalamış, doğu ve batı ezgilerini başarıyla harmanlamış isimler, dans müziğinin global manada önemli temsilcileri ile yerli müzik sahnesinin sevilen isimlerinden oluşuyor.  

Biletler Biletix’te !

PAYLAŞ