TANIŞTIRALIM; HOLLY HUMBERSTONE

Holly Humblestone

Holly Humberstone ilk EP’sini 14 Ağustos’ta yayınlayacak. Henüz üç single’ı olan sanatçıyı radarımıza alalım istedik.

Holly Humberstone’un narin, bazen havada asılı kalan, aynı zamanda kararlı vokali, içten, köşeleri olmayan ve hoş detaylar içeren hikaye anlatımı ile birleşince, samimi duygular uyandırıyor.

Indie tonlarında gitarı ve yumuşak piano melodileriyle oluşturduğu sound’u, şarkılarını sağlam bir zemine oturturken, genre olarak indie-rock, indie-pop arasında geziniyor diyebiliriz. Phoebe Bridgers ve Lorde‘den etkilendiğini belirten Holly’nin müziğinde, yeni nesil müzisyenlerde sık rastladığımız, rock, dans gibi genre’lardan unsurlar taşıyan, duygusal olarak karmaşık, pop’un karanlık tarafında duran yaklaşımı görüyoruz. Kendisi sound’uyla ilgili arayışın henüz bitmediğini ifade ediyor.

“Samimi olmak gerekirse, hangi genre’ya yakın olduğumu hala arıyorum”

Aşağıda videolarını bulabileceğiniz üç single’ı üzerine sizlerle tanıştırmaya karar verdiğimiz Holly Humberstone’un 14 Ağustos’ta çıkacak EP’sini biz de merakla bekliyoruz. İçinde üç yeni parça yer alacak EP’nin tracklisting’i şu şekilde;

  1. Deep End
  2. Falling Asleep At The Wheel
  3. Overkill
  4. Drop Dead
  5. Vanilla
  6. Livewire

Humberstone geçtiğimiz günlerde, babasının favori şarkılarından olduğunu belirttiği Radiohead’in ‘Fake Plastic Trees’ parçasını cover’ladı. Karantinada gitarıyla yaptığı kaydı altta izleyebilirsiniz.

Humberstone, kısa zamanda kendine bir fan base yaratmayı başarabildi. Lewis Capaldi turnesinde ön grup olarak sahne aldı. Kasım ayında, Londra’da ilk headliner konserini sold out etti, Glastonbury festivalinde ‘BBC Introducing’ sahnesinde çaldı. Holly bu akşam Jimmy Kimmel Live Show’a karantinadaki evinden bağlanacak.

Holly Humberstone Spotify ve Instagram sayfaları

All content are under copyright © Holly Humberstone

PAYLAŞ