TANIŞTIRALIM; THE LAST DINNER PARTY

Henüz dört single yayınlamış olmasına rağmen bir yıldan fazladır turlayan ve konserleri büyük ilgi gören The Last Dinner Party ismini yakında sık duyacağız gibi görünüyor.

İlk albümlerini Şubat ayında yayınlayacak, beş kadın müzisyenden oluşan oluşan The Last Dinner Party barok pop izleri taşıyan indie rock sound’unu, orta çağ sahne kıyafetleri ile tamamlıyor. Feminen öfkeyi yansıtan şarkı sözleri, dantelli bluzları, kadife korse ve kombinezonları, enerjik sahne performansları, dört başarılı single ile birleşince, kendilerine hızlıca büyüyen, Britanya adasının her yerinde konserlerini dolduran bir izleyici kitlesi yarattılar. Henüz izleyiciler konserlerde dinledikleri parçaların çoğunu eve gidince stream edip tekrar dinleyip, dinletemese de, grubun ünü kulaktan kulağa yayılmış olsa gerek.

The Last Dinner Party farklı müzikal geçmişlerden gelen grup üyeleri; vokalde Abigail Morris, basta Georgia Davies, ritim gitarda Lizzie Mayland, lead gitarda Emily Roberts ve keyboard’da Aurora Nishevci’den oluşuyor. 2 Şubat’ta albümleri yayınlanana kadar sizi yayınlanmış dört single ile başbaşa bırakıyoruz;

All content are under copyright © The Last Dinner Party

PAYLAŞ