TAYLOR SWIFT, PHOEBE BRIDGERS, SUFJAN STEVENS’LI THE NATIONAL ALBÜMÜ

The National önümüzdeki günlerde yayınlanacak dokuzuncu stüdyo albümüne dair paylaştığı ipuçlarıyla Taylor Swift, Phoebe Bridgers ve Sufjan Stevens’ın albümde yeralacağını neredeyse teyit etti.

The National bugün paylaştığı tweet’te Matt Behringer’i piyanonun karşısında, Frankenstein romanını okurken görüyoruz. Tweet’in yönlendirdiği websitesi, kullanıcılara şifre soruyor. Hafta başında bazı kayıtlı kullanıcılara gönderilen mesajda yer alan EVIL FOREBODINGS veya TRANQUILIZE THE MIND şifre olarak kullanılabiliyor. Açılan websitesinde Frankenstein romanından bir sayfa görüyoruz ve albümde yer alacak iki parçadan kısa birer bölüm dinliyoruz. Romanın orijinalinde ‘Mrs.Saville’e yazılmış mektup, görselde ‘Mrs.Bridgers’a hitaben yazılmış ve mektupta yer alan ‘Margaret’ ismi ‘Taylor’ olarak, ‘Uncle Thomas’ ismi ‘Uncle Sufjan’ olarak değiştirilmiş. Bu da bir süredir yayılan dedikoduları teyit ediyor şeklinde yorumlandı.

The National, son single’ı ‘Weird Goodbye’da Bon Iver ile iş birliği yapmış, aynı zamanda prodüktör olan grubun basçısı Aaron Dessner, Taylor Swift’in ‘Folklore’ ve ‘Evermore’ albümlerinin prodüktörlüğünü yapmış, Matt Berninger ‘Evermore’ albümündeki ‘Coney Island’ parçasında Taylor Swift’e eşlik etmişti. Phoebe Bridgers ise Taylor Swift’in yeniden yorumladığı ‘Red’ albümündeki ‘Nothing New’ parçasında yer almıştı.

The photos are under copyright © The National

PAYLAŞ