TAYLOR SWIFT’IN INDIE İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Son iki albümünde indie müzisyen ve prodüktör iş birliktelikleriyle sound’unu değiştiren ve ilgi alanımıza girmeye başlayan Taylor Swift, yeni yorumuyla yayınlayacağı ‘Red (Taylor’s version)‘ albümünde de indie iş birliğine devam ediyor.

Taylor Swift, 19 Kasım’da yayınlayacağı ‘Red (Taylor’s version)‘ albümünde yer vereceği, eskiden yazdığı ancak henüz kaydedilmemiş ‘From The Vault’ parçalarında Phoebe Bridgers ve Foster The People solisti Mark Foster‘ı konuk alacak. Albümdeki diğer ‘From The Vault‘ parçalarının konukları Ed Sheeran ve Chris Stapleton.

Taylor Swift, 2017 öncesi albümlerinin yayın haklarını elinde tutan Scooter Braun ile yaşadığı anlaşmazlığın üzerine, eski albümlerini yeni yorumuyla, ‘Taylor’s Version‘ ismiyle yayınlamaya başladı. Bu yılın başında ‘Fearless (Taylor’s version)‘ albümünü yayınlayan sanatçı, yakında ‘Red (Taylor’s version)‘ albümünü yayınlayacak. Yeniden kaydetmekte olduğu ‘Taylor’s Version’ albümlerine, eskiden yazılmış ancak bir sebeple albüme girememiş ve henüz hiç kaydedilmemiş parçalarını ‘From The Vault’ ibaresiyle ekleyen Taylor Swift, ‘Red (Taylor’s version)‘ albümünün ‘From The Vault’ bölümünde konuk sanatçılara yer veriyor.

Red (Taylor’s version)‘ albümünde, Phoebe Bridgers ‘Nothing New’ , Ed Sheeran ‘Run‘ ve ‘Everything Has Changed’, Chris Stapleton ‘I Bet You Think About Me‘ parçalarında yer alacaklar. Yayın tarihi 19 Kasım olarak duyurlan albümde 30 parça yer alacak.

The image is under copyright © Taylor Swift

PAYLAŞ