TINY DESK KONUĞU BONOBO

Geçtiğimiz aylarda yeni albümü ‘Fragments’ı yayınlayan Bonobo NPR Tiny Desk’in bu haftaki konuğu oldu. Yeni turnesinin provalarını yaptığı Nashville’deki depoda kayıt yapan Bonobo, Tiny Desk‘in pandemi öncesi gerçekleştiği NPR ofisinin miniatürünü ile NPR ekibine süpriz yaptı.

Bonobo’nun synth ve bas çaldığı performans sırasında kendisine vokalde Hundred Waters solisti Nicole Miglis ve Jordan Rakei, nefeslilerde Mike Lesirge, keyboard’da Jonny Tomlinson, gitarda Ewan Wallace ve davulda Jack Baker eşlik etti. Bonobo sırasıyla ‘Tides’, ‘Shadows’, ‘From You’ ve ‘Break Apart‘ çaldı. Performansın kaydını aşağıda izleyebilirsiniz.

Pandemi öncesi müzisyenleri küçük ofisinde ağırlayan ve bu sebeple ismi ‘Tiny Desk Concerts’ olan seri, pandemi sebebiyle artık müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor. Bu sayede normalde takvimi son derece yoğun olan büyük isimler, seyahat etmek durumunda kalmadan NPR Tiny Desk’e konuk olabiliyorlar. Bu yıl sevdiğimiz bir çok ismin yanısıra Coldplay, Billie Eilish, Tame Impala, Dua Lipa, Sting gibi büyük isimleri de bu formatta izleme imkanı bulduk.

The video and photo are under copyright © Bonobo & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ