TORI AMOS TINY DESK’TE

Doksanlı yıllarda ilk solo albümü ile yeni bir kapı açan ve bir çok müzikseverin gönlünde ayrı bir yere sahip Tori Amos, ilk kez NPR Tiny Desk’e konuk oldu.

Bosendorfer piyanosu ve klasik Wurlitzer org’u ile, önce 1994 albümü ‘Under The Pink’ten “Baker Baker”ı, ardından son albümü ‘Ocean to Ocean’dan albüm ile aymı ismi taşıyan parçasını ve ’29 Years’ı seslendiren Amos, kariyeri boyunca olduğu gibi performans sırasında bizleri gezegene karşı duyarlı olmaya çağırırken, yine sesi ve piyanosu ile en derin duygulara hitap etmeyi beceriyor. Tori Amos’un üç parçalık Tiny Desk performansını aşağıda izleyebilirsiniz;

Pandemi öncesi müzisyenleri küçük ofisinde ağırlayan ve bu sebeple ismi ‘Tiny Desk Concerts’ olan seri, pandemi sebebiyle artık müzisyenlerin evlerine veya stüdyolarına konuk oluyor. Bu sebeple son dönem NPR Tiny Desk Concerts ‘Home’ ibaresiyle yayınlanıyor. Bu sayede normalde takvimi son derece yoğun olan büyük isimler, seyahat etmek durumunda kalmadan NPR Tiny Desk’e konuk olabiliyorlar. Bu yıl sevdiğimiz bir çok ismin yanısıra Coldplay, Billie Eilish, Tame Impala, Dua Lipa, Sting gibi büyük isimleri de bu formatta izleme imkanı bulduk.

The video and photo are under copyright © Tori Amos & NPR Tiny Desk

PAYLAŞ