TRENLERLE DOLU TAVAN ARASI

Alberto Di Lenardo

Alberto Di Lenardo‘nun yaşarken hobi olarak çektiği 8.000’den fazla fotoğraf arasından torununun yaptığı seçki ‘An Attic Full of Trains‘ ismiyle kitaplaştırıldı.

Yaşarken fotoğrafçı olarak tanınmayan Alberto Di Lenardo, bir gün aile evlerinde kütüphanenin bulunduğu odadaki gizlenmiş kapıdan açılan tavan arasını torunu Carlotta‘ya gösterir. Oda, Di Lenardo’nun hayatı boyunca toplandığı model trenler ile doludur. Dede aynı gün torununa elli yıl boyunca hobi olarak çektiği 8.000’den fazla fotoğrafı da gösterir.

Geçtiğimiz günlerde bu fotoğraflar torununun seçkisi ile, MACK yayınevi tarafından ‘An Attic Full of Trains‘ ismiyle kitaplaştırılarak yayınlandı.

Biz de bu vesile ile Di Lenardo’nun gözünden, 20.yüzyılın ikinci yarısında, İtalya, Amerika, Brezilya, Fas ve Yunanistan’daki yerel hayatın elli yılından renkli ve neşeli enstantanelere göz gezdiriyoruz.

Aşağıda Alfredo Di Lenardo’nun bazı fotoğraflarını görebilirsiniz. Kitap ile ilgili detaylara linkten ulaşabilir, arzu ederseniz sipariş edebilirsiniz.

The images are under copyright © Alfredo Di Lenardo

PAYLAŞ