UNDERGROUND BOUTIQUE PARTİLERİ BAŞLIYOR

Underground Boutique, Analog Prodüskiyon olarak booking’lerini yaptığımız House, Tech-house partilerinin ilki ile İstanbul elektronik müzik dans ortamına bu Cuma ilk adımını Zorlu PSM %100 Studio’da atıyor.

Türkiye’nin veteran dj, prodüktörleri U.F.U.K, Ahmet Şendil ve Yunus Özyavuz’un (nam-ı diğer Sagopa Kajmer) oluşturduğu kolektif “Underground Boutique” bir yandan yerli ve yabancı dj’ler ile partiler, etkinlikler düzenlemeyi amaçlarken, bir yandan da müzik üretmeyi ve kökleri İstanbul’da 90’ların başına kadar uzanan elektronik dans alt kültürüne yeni bir soluk olmayı amaçlıyor.

Underground Boutique partilerinin ilki house, organic house alanında önemli isimlerden, All Day I Dream dj’i Tim Green, Romen dans müziği camiasının en önemli ismi Mihai Popoviciu ve ülkemizin en bilinen dj’lerinden U.F.U.K ve Ahmet Şendil ile 27 Eylül’de Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleşecek. Biletlerinizi linkten satın alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Underground Boutique websitesini ve instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Diğer partiler 26 Ekim’de Manda Moor, Nick Curly, 29 Kasım Gorge, Markus Homm, 13 Aralık Cristina Lazic, James Dexter isimlerine U.F.U.K ve Ahmet Şendil’in ev sahipliğinde yine Zorlu PSM % 100 Studio’da gerçekleşecek. 26 Ekim Manda Moor & Nick Curly etkinliğinin biletlerini linkten satın alabilirsiniz.

Kolektif, üç kurucusu U.F.U.K, Ahmet Şendil ve Yunus Özyavuz’un birlikte produce ettiği “The Rhythm Of Life”, “How Do You Feel” ve “Another Day” isimli üç parçayı Mosaic Recordings etiketiyle yayınladı. Parçalardan “Another Day” ücretsiz download’a açıldı, soundcloud sayfasından indirebilirsiniz. Diğer iki parçayı soundcloud‘dan dinleyebilir, beatport‘tan satın alabilirsiniz.

PAYLAŞ